(0)

Datum kokosmakronen Automatisch vertaald

Eenvoudig 20 februari 2024
Bereidingstijd:
15 Min.
Bak-/rusttijd:
15 Min.

Deze heerlijke kokosmakronen zijn gezoet met dadels in plaats van geraffineerde suiker, waardoor ze een aromatische karamelsmaak hebben.

150 g Medjool dadels
250 g Kokosnootschilfers
50 g Kokosmeel
50 g gemalen amandelen
2 EL Mandelmus
2 EL Mandelmus
2 EL Mandelmus
1 EL Ahornsiroop
1 TL Bakpoeder
0,5 TL gemalen vanille
1 Prise Kardemom
1 Prise Zout
70 g pure chocolade
1 TL Kokosolie
  • Stap 1/7

    Meng de droge ingrediënten in een kom.

  • Stap 2/7

    Ontpit de Medjool dadels en doe ze in een blender met de ahornsiroop en eventueel een beetje water tot er een homogeen mengsel ontstaat. Voeg de amandelboter toe.

  • Stap 3/7

    Meng de droge ingrediënten met het dadelmengsel en vorm er kleine bitterkoekjes van.

  • Stap 4/7

    Verwarm de oven voor op 180 °C boven-/onderwarmte.

  • Stap 5/7

    Zet de bitterkoekjes in de oven en bak ze minstens 15 minuten.

  • Stap 6/7

    Smelt de pure chocolade en kokosolie boven een bain-marie.

  • Stap 7/7

    Giet de chocolade over de kokosmakronen en laat alles afkoelen.

Wat anderen zeggen over Datum kokosmakronen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster