Eenvoudig
31 oktober 2018
![](https://koro.imgix.net/media/ab/57/45/1675273604/839035173728796-erz854AvGB5vNt9HFrr4_height6405bbb258bb3fcb.jpg?w=3000&auto=format,compress&fit=max&cs=srgb)
Bereidingstijd:
10 Min.
Bak-/rusttijd:
30 Min.
We kennen allemaal de yoghurt. In de supermarkt liggen rijen en rijen met verschillende soorten en smaken, en het is moeilijk kiezen.
-
Stap 1/5
Smelt de chocoladedruppels in een waterbad. Schep vervolgens de vloeibare chocolade over de rand van het glas. Zet het glas minstens een half uur in de koelkast.
-
Stap 2/5
Meng de yoghurt, kokosbloesemsuiker en macadamianotenpuree goed door elkaar en giet 2/3 van het mengsel in de pot.
-
Stap 3/5
Voeg de bosbessenjam toe als tussenlaag.
-
Stap 4/5
Giet de overgebleven yoghurt in het glas.
-
Stap 5/5
Versier met bessen, gepofte quinoa en wat macadamianotenpuree en geniet.
Wat anderen zeggen over Macadamia bosbessen yoghurt